Trinity #20

Where in the world is Steve Trevor?
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Trinity #20

WriterJames RobinsonArtistsJack Herbert, Tyler KirkhamPublisherDC Comics

Συνεχίζοντας από εκεί που μας άφησε η περιπέτεια της αγαπημένης μας τριάδας στον μαγικό κόσμο του Skartaris και του Warlord, οι ήρωές μας αναζητούν τον Steve Trevor, ο οποίος έχει πέσει θύμα του σατανικού Deimos. Όπως είναι αρκετά σύνηθες σε αυτές τις περιπτώσεις, στο πρώτο μέρος της ιστορίας, οι ήρωες θα χωριστούν, ώστε να εξερευνήσουν μια περιοχή ο καθένας και να μαζέψουν τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα τους οδηγήσουν στο στόχο τους, δηλαδή την τοποθεσία όπου βρίσκεται ο Steve Trevor, στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Δυστυχώς, η ιστορία μοιάζει αρκετά βεβιασμένη, οι ήρωες (βασικά ο Batman) γνωρίζουν – άγνωστο πως – όλες τις λεπτομέρειες για το τί και πού θα πρέπει να ψάξουν, και γενικά το όλο στήσιμο της ιστορίας δεν είναι ιδιαίτερα πιστευτό.

Ένα άλλο αρνητικό, που μάλιστα συμβαίνει εδώ και αρκετά τεύχη, είναι μια προσπάθεια υποτίμησης του Superman, ο οποίος πολλές φορές μοιάζει να ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες του Batman. Για συνέλθετε λίγο, κύριε Robinson!