Comicdom Con Athens 2018

Το παιδικό πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ

Αντλώντας έμπνευση από την διεθνή έκθεση Adventures In Moominvalley, τα παιδικά εργαστήρια και events του Comicdom Con Athens 2018 προσφέρουν στους μικρούς φιλούς των comics τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την Ένατη Τέχνη, μέσα από δημιουργικά παιχνίδια.

Comic Jam Με Τα Moomins

Σάββατο 21 Απριλίου
13:30-15:00
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Φουαγιέ

Με αφορμή την άφιξη των Moomins για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Comicdom Con Athens 2018 ετοιμάζει ένα παιχνίδι αυτοσχεδιασμού comics! Πάρτε έμπνευση από τα υπέροχα, σκανταλιάρικα και περιπετειώδη Moomins, βάλτε τη φαντασία σας στο χαρτί, παίξτε ενάντια στο χρόνο και δημιουργήστε μοναδικές ιστορίες, μέσα από ένα ξέφρενο παιχνίδι με εικόνες, φράσεις, κολάζ και χρώμα.

Παρουσίαση: Βασιλεία Βαξεβάνη

Περιπετειες Στη Moominland

Κυριακή 22 Απριλίου
11:00-11:50 & 12:00-12:50
Ελληνοαμερικανική Ένωση
Φουαγιέ

Φύγαμε για την Moominland! Θα γνωρίσουμε τον Moomintroll και τους γονείς του, Moominpappa και Moominmamma, και θα περιπλανηθούμε στο μαγικό σπίτι/φάρο τους. Θα μάθουμε για τους φίλους τους, αλλά και τους εχθρούς τους, και θα βουτήξουμε στις αστείες περιπέτειές τους.

Και αφού χαθούμε για τα καλά στην Moominland, θα φτιάξουμε τις δικές μας, μοναδικές ιστορίες, με πρωταγωνιστές τα παραμυθένια πλάσματα της Tove Jansson.

Παρουσίαση: Βασιλεία Βαξεβάνη, Δήμητρα Αδαμοπούλου

Μείνετε ενήμεροι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Comicdom Con Athens 2018, επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης