Saga #50

Here’s to another 50!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Saga #50

WriterBrian K. VaughanArtistFiona StaplesPublisherImage Comics

Η οικογένεια, που πλέον έχει εμπλουτιστεί με πολύ κόσμο, φτάνει στον πλανήτη των δημοσιογράφων. Και πριν φύγουν, αποφασίζουν να χαλαρώσουν λίγο στις θάλασσες και τα νερά του…

Εκεί, ο Sir Robot αποφασίζει να σώσει τη δική του οικογένεια, μετά την προσθήκη της Petrichor, δίνοντας πληροφορίες στους πολύ αποφασισμένους Upsher και Doff. Η Petrichor, μαζί με την Hazel, λένε τα αντίο τους, μετά από μια έντονη προπόνηση, στην οποία η μικρή βγάζει όλο της το μένος για τον Sir Robot, που θα της πάρει τον μοναδικό φίλο μακριά. Ο μικρός, από την άλλη, υπάκουος στις διαταγές του πατέρα του, μαζεύει ήσυχος τα πράγματα του. Το σχέδιό του, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει ρομπότ και φίλος της Hazel.

Στην άλλη πλευρά του μπλε πλανήτη, η Iante μαζί με τον The Will – που πλέον είναι σκλάβος της – εισβάλει στα ιδιαίτερα ενός πρώην συνεργάτη του Doff και τον απειλεί, ώστε να τον βρει και μαζί και την γλυκιά οικογένεια. Με αίματα στα χέρια και απελπισία στα μάτια, ο ξεπεσμένος The Will τον παρακαλάει να της πει ό,τι θέλει.

Και με αυτή την εικόνα, τελειώνει το πεντηκοστό τεύχος του SAGA. Αναμένουμε τη συνέχεια.