Mini-Kuš! #66: Resident Lover

Ένα μίνι διαμάντι από τη Βαλτική
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Mini-Kuš! #66: Resident Lover

Writer/ArtistRoman MuradovPublisherKuš

Μα καλά, έχει νόημα να μιλήσει κανείς για το 66ο mini-kuš! Για το 66ο mini comic που εξέδωσε η Kuš!, μια μικρή εκδοτική που εδρεύει στη Λετονία;

Ναι… γιατί βγάζει κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα πειραματικά comics που έχω δει τον τελευταίο καιρό. Και το RESIDENT LOVER, που ξεκινά σαν η ιστορία ενός ταξιδιού στο Valle del Cauca από ένα γαϊτανάκι πρώην και νυν εραστών και ολοκληρώνεται σαν η ιστορία δυο αδερφών που δεν ήταν αδελφές αλλά έμεναν στο ίδιο σπίτι, έχει όλα αυτά τα πειραματικά στοιχεία αφήγησης, που χαρακτηρίζουν την εκδοτική

Ναι… γιατί το artwork του Roman Muradov είναι πανέμορφο, η ατμόσφαιρα ονειρική, το χαρτί μυρίζει υπέροχα και τα production values στοιχεία που χαρακτηρίζουν σχεδόν κάθε έκδοση της Kuš!, εδώ χτυπάνε ταβάνι!

Ναι… γιατί όταν το πρωτοδιάβασα, αν και δεν ένιωσα πως το κατάλαβα, είδα τις συμμετρίες του και ένιωσα τον λυρισμό του, και πίστεψα πως η επόμενη ανάγνωση θα με ανταμείψει περισσότερο. Κι ακόμα το πιστεύω για την επόμενη.

Ναι… γιατί στο site της Kuš! μπορείτε να το παραγγείλετε, είτε αυτό που είναι το πιο πρόσφατο, είτε όποιο άλλο από τα προηγούμενα σας γυαλίσει, και να δοκιμάσετε και εσείς αυτή την εμπειρία!