Δύο Νέες Εκδόσεις Από Την 9η Διάσταση

Ντεμπούτο στο Comicdom Con Athens 2018

H 9η Διάσταση μας ενημερώνει ότι ετοίμασε δύο νέες εκδόσεις, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Comicdom Con Athens 2018! Πρόκειται για το ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ του Σταύρου Κιουτσούκη και το THE 3ISTERS της Έφης Θεοδωροπούλου.

ΕΧΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
1η Έκδοση: Απρίλιος 2018
Είδος: Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 32 / Έγχρωμο
Τιμή: 3,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-18-0

Ένα κόμικ που αρχίζει χωρίς ζόμπι και τελειώνει με …ζόμπι! Μια ιστορία που παίζει με τη λογική και το καλό γούστο του αναγνώστη! Ένα ριψοκίνδυνο αφηγηματικό πείραμα! Και δύο νεκροθάφτες! Είναι οι ζωντανοί νεκροί ή τα αστειάκια του Έχεις Πεθάνει Για Μένα που κάνουν τη ραχοκοκαλιά σου να ανατριχιάζει;

Μια ιστορία αγάπης, πάθους και εκδίκησης από το αιρετικό πενάκι του Σταύρου Κιουτσιούκη!

 

THE 3ISTERS

Σχέδιο-Σενάριο: Έφη Θεοδωροπούλου
1η Έκδοση: Απρίλιος 2018
Είδος: Αυτοβιογραφία / Χιούμορ
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 64 / Έγχρωμο
Τιμή: 5,99 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-17-3

Η Εύα, η Άννα και η Νίκη μεγάλωσαν στο ίδιο σπίτι. Μοιάζουν σε πολλά αλλά διαφέρουν στα περισσότερα. Έχουν όμως κάτι που τις ενώνει: Είναι αδερφές. Και αυτό τις αγχώνει! Γιατί η συγκατοίκηση είναι μια δύσκολη υπόθεση, ιδίως όταν είναι αναγκαστική.

Με όμορφη εικονογράφηση και πολύ χιούμορ, η Έφη Θεοδωροπούλου καταγράφει κωμικοτραγικά στιγμιότυπα μιας δύσκολης αλλά υπέροχης σχέσης.

Η Ένατη Διάσταση, συνεργάζεται, για μια ακόμη φορά, με την ταλαντούχο δημιουργό που γνωρίσατε μέσα από τις σελίδες της ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗΣ ΟΥΡΑΣ και του PIZZA PEPERONI και συγκεντρώνει τα ολοσέλιδα comic strips που εμφανίστηκαν διαδικτυακά στο socomic.gr. Το άλμπουμ συμπληρώνεται από εισαγωγή, επίλογο, εικονογραφήσεις και fan art που δημιουργήθηκαν ειδικά για τις ανάγκες τις παρούσας έκδοσης.