Legends Of Tomorrow S03E18

The Good, The Bad, And The Cuddly
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends Of Tomorrow

Season/EpisodeS03E18 WritersMarc Guggenheim, Phil Klemmer DirectorDermott Downs CastBrandon Routh, Caity Lotz, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell, Keiynan Lonsdale, Tala Ashe, Arthur Darvill, Franz Drameh, Matt Ryan, Neal McDonough NetworkThe CW

Μετά από μια δυνατή τρίτη σεζόν, ήρθε επιτέλους η ώρα του μεγάλου φινάλε!

Ο Mallus είναι πλέον ελεύθερος και η ομάδα καλείται να ενώσει τις δυνάμεις της και να χρησιμοποιήσει τα τοτέμ που έχουν συγκεντρώσει, ώστε να τον σταματήσουν. Παράλληλα, ο Ray συνεργάζεται με τον Damien Darhk για να σώσουν τη Nora, ένας βασικός ήρωας θυσιάζεται για να σώσει την ομάδα, ενώ μια σειρά από αγαπημένους – αλλά και λιγότερο αγαπημένους – χαρακτήρες επιστρέφουν για να βοηθήσουν τους ήρωες μας να πετύχουν το στόχο τους. Κοινώς, το επεισόδιο έχει όλα τα στοιχεία που, θεωρητικά τουλάχιστον, καθιστούν το φινάλε μιας σεζόν πετυχημένο, καθώς πρόκειται για μια “γιορτή” όλων όσων παρακολουθήσαμε φέτος.

Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά, βέβαια, γιατί αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν να έχω υποστηρίξει αρκετές φορές την κατεύθυνση της σειράς, αλλά στο τελευταίο επεισόδιο νομίζω ότι τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά, καθώς κάπου αισθάνθηκα σαν να βλέπω επεισόδιο των POWER RANGERS από τα 90s. Παρακολουθώντας την τρίτη σεζόν είχε γίνει ξεκάθαρο ότι η παραγωγή έκανε διάφορες “τσιγκουνιές” στα εφέ. Και αυτό φαίνεται ότι συνέβη για να τα “δώσουν” όλα στο φινάλε. Δυστυχώς, όμως, εδώ κυριαρχεί η άσκοπη χρήση CGI και η έλλειψη δραματουργίας με το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι κάπως απογοητευτικό. Δεν ξέρω αν η σειρά πλέον έχει επιλέξει να απευθύνεται κυρίως σε νεαρές ηλικίες, όμως, εγώ αισθάνθηκα αρκετά άβολα, παρακολουθώντας το.

Ας ελπίσουμε ότι η επόμενη σεζόν, στην οποία θα συμμετέχει και ο John Constantine, θα καταφέρει να επαναφέρει την ισορροπία που υπήρχε στα προηγούμενα επεισόδια.