Harrow County #29

Επιστροφή στο Harrow
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Harrow County #29

WriterCullen BunnArtistTyler CrookPublisherDark Horse Comics

Η Emmy αφήνει τον πιστό της φίλο να αναπαυτεί, εκεί όπου τον βρήκε πρώτη φορά. Μέσα σε ένα σπίτι από ακανθώδεις θάμνους, το αγόρι μεταμορφώνεται σε ένα χαρούμενο ξανθό παιδάκι, που τρέχει στη μητέρα του για το βραδινό φαγητό.

Στο μεταξύ, η Hester, ξύπνια, βρώμικη και με πολλά νεύρα, καλεί την οικογένεια. Μέσα από βλέμματα φόβου και αγωνίας προσπαθούν να τη λογικέψουν. Εναντιώνονται στην Emmy με σκοπό μόνο να σώσουν τη ζωή τους. Αδίστακτη, όμως, η μάγισσα, χωρίς να διστάσει στιγμή, τους εξαφανίζει από προσώπου γης και ρουφάει όλη τη δύναμή τους.

Καθώς προχωράει αποφασισμένη στους δρόμους της πόλης της, του Harrow, που τόσα χρόνια είχε να δει, η Hester πέφτει πάνω στον τερατώδη ταύρο που αποκαλεί πατέρα. Και εκείνος, με τη σειρά του, προσπαθεί να την αποτρέψει από το κυνήγι της. Απτόητη εκείνη και σίγουρη για τις δυνάμεις της, τον αγνοεί.

Από την άλλη, η Emmy προσπαθεί να ξεπλύνει το αίμα που πλέον έχει λερώσει τα χέρια και το πρόσωπό της. Μάταια, όμως…