Batman #45

Boosterpoint!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batman #45

WriterTom KingArtistTony S. DanielPublisherDC Comics

Ο Βarry Allen δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας που μπορεί να κάνει άνω κάτω τον χωροχρόνο, όπως μας αποκαλύπτει το τελευταίο τεύχος του BATMAN, στο οποίο ο Booster Gold είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να σώσει τους γονείς του Bruce, ως δώρο για το γάμο του τελευταίου. Όπως είναι αναμενόμενο, η πράξη αυτή διαταράζει το timeline, δημιουργώντας μια
καινούργια πραγματικότητα, αρκετά διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Ενώ ο Bruce Wayne είναι ένας τυπικός πολυεκατομμυριούχος, τον ρόλο του Batman αναλαμβάνει ο Dick Grayson, οπλισμένος με καλάσνικοφ και μη διστάζοντας να πυροβολήσει στο ψαχνό, ενώ η επιρροή του Joker στη Gotham είναι τεράστια με την πλειονότητα υπερηρώων και πολιτών κάτω από την επήρεια του. Ο Ra’s al Ghul με την Talia ελέγχουν την Ευρασία, ο Damian δεν έχει υπάρξει ποτέ και ο Jason Todd πουλάει λάστιχα, τα οποία προκαλούν ηλεκτροσόκ σε όποιον τολμήσει να τα κλέψει. Και μέσα σε αυτό το χαοτικό και παράξενο σύμπαν, ο Booster Gold προσπαθεί να βρει τον Bruce και να ζητήσει τη βοήθεια του.

Το comic μας υπόσχεται μια καλή ιστορία, περισσότερο συμμαζεμένη από το FLASHPOINT, με έντονο το προσωπικό στοιχείο και το ιδιαίτερο χιούμορ ακόμα και στις πιο μυστήριες καταστάσεις, κάτι που χαρακτηρίζει τη δουλειά του Tom King. Το artwork του Tony S. Daniel είναι εξαιρετικό, επικεντρωμένο στις εκφράσεις των χαρακτήρων και τις μικρολεπτομέρειες που αποκαλύπτουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Όπως πάντα, το cool factor ενός Batman με όπλα και φυσίγγια παραμένει, αλλά η πολλά υποσχόμενη ιστορία φαίνεται να έχει να μας δώσει πολλά παραπάνω από αυτό. Το Boosterpoint μόλις ξεκίνησε!