Thanos #18

Φινάλε που αποζημιώνει
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Thanos #18

WriterDonny CatesArtistGeoffrey ShawPublisherMarvel Comics

Τι κάνει ένας άνθρωπος όταν είναι ερωτευμένος; Είναι ικανός να φέρει ακόμα και τον εαυτό του από το παρελθόν, προκειμένου να αναμετρηθεί μαζί του στην κυριολεξία; Απ’ ό,τι φαίνεται στην περίπτωση μας, ναι. Αν και ο Thanos δεν είναι άνθρωπος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανός να κάνει τα πάντα με σκοπό να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη της εκλεκτής της καρδιάς του.

Σε αυτό το τεύχος του THANOS, λοιπόν, το οποίο αποτελεί το τελευταίο της σειράς, το story arc ολοκληρώνεται με ένα φινάλε που αποζημιώνει. Η ιστορία δεν είναι πρωτότυπη, αλλά καταφέρνει να ικανοποιήσει με τον τρόπο που παρουσιάζεται στο χαρτί. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και τα γνωρίζετε ήδη, αν έχετε διαβάσει και τα προηγούμενα τεύχη της σειράς. Πετυχημένη χρήση της παλέτας χρωμάτων, ωραίο αισθητικά καδράρισμα χαρακτήρων, δράσεων και τοπίων, λεπτομερείς απεικόνιση χαρακτήρων και κινήσεων και ένα όμορφο κάδρο για την τελευταία σελίδα. Καλύτερα να μην αναφέρω περισσότερα, γιατί δυστυχώς το comic δεν έχει και πολλά να δείξει σε ό,τι έχει να κάνει με ποσότητα ιστορίας. Οπότε ας το αφήσουμε εδώ καλύτερα.