Marvel Live-Action News

Trailers και promo

Την εβδομάδα που μας πέρασε, έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του AVENGERS: INFINITY WAR, η οποία έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στην κινηματογραφική ιστορία, εορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα δέκατα γενέθλια του Marvel Cinematic Universe. Όμως η Marvel δεν επαναπαύεται στις δάφνες της.

Το AVENGERS: INFINITY WAR έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ ανοίγματος στις αίθουσες παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να το χαιρετίσουν αρκετοί παράγοντες του χώρου. Ένας από αυτούς ήταν η ίδια η Lucasfilm, με ένα πολύ emotional tweet της. Η ταινία ήδη έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις, σπάζοντας και το ρεκόρ τάχιστης συγκομιδής κερδών στο box office!

Με αφορμή την πρεμιέρα, η πρωταγωνιστική πλειοψηφία των υπερηρώων (ή και απλών ηρώων) της ταινίας έδωσε ένα απολαυστικό παρόν στο Jimmy Kimmel Live. Διαβάσανε κακοπροαίρετα tweets, σκιτσάρανε τους χαρακτήρες που ενσαρκώνουν στη μεγάλη οθόνη, παίξανε τηλεπαιχνίδια και αποκάλυψαν τις αντιδράσεις του κόσμου όταν επισκέφθηκαν κομιξάδικα. Στο τέλος, είπαν κι ένα τραγούδι.

Εντύπωση προκάλεσε σε αρκετούς η απουσία ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα από την ταινία, εξ ου και βγήκε ένα πολύ όμορφο promo της δεύτερης ταινίας του Ant-Man με τους πρωταγωνιστές του AVENGERS: INFINITY WAR να υποθέτουν το πού βρισκόταν. Την επόμενη ημέρα ακολούθησε το απολαυστικότατο νέο trailer. Το ANT-MAN AND THE WASP θα μας έρθει στις σκοτεινές αίθουσες στις 5 Ιουλίου.

Ο Chris Pratt αποκάλυψε, ευχόμενος για τα γενέθλια της Pom Klementieff (a.k.a. Mantis), ότι του χρόνου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας GUARDIANS OF THE GALAXY, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δήλωση του σκηνοθέτη της, James Gunn, πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το 2020.

Μετά το Final Trailer του DEADPOOL 2, βγήκε το πιο απίστευτο promotion για την ταινία. Ο λόγος για το βιντεοκλίπ του κομματιού “Ashes” της Celine Dion, featuring Deadpool… Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 17 αυτού του μήνα.

Τέλος, βγήκε το Official Trailer της επερχόμενης τηλεοπτικής σειράς CLOAK & DAGGER και υπόσχεται πολλά. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Freeform, στις 7 Ιουνίου. Παρεμπιπτόντως, το πρωταγωνιστικό δίδυμο έκανε και ένα όμορφο PSA promo για το Free Comic Book Day.