The Wicked + The Divine #35

Από το παρελθόν στο παρόν
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Wicked + The Divine #35

WriterKieron GillenArtistJamie McKelviePublisherImage Comics

Σιγά-σιγά, ο κόμπος αρχίζει να λύνεται και τα πράγματα ξεκινούν να αποκτούν νόημα. Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειάζονται αρκετά flashbacks, με τα οποία μας λούζουν στα τελευταία τεύχη.

Το παρόν μας πάει πίσω στο 1923, με την χρονιά την οποία ξεκίνησε η σειρά, και μας δείχνει την συνέχεια μετά τη φωτιά. Η Ananke δεν είναι μόνη της και κάποιος άλλος από τους θεούς βγαίνει από τις φλόγες αιματοβαμμένος. Πηγαίνοντας στον κάτω κόσμο, ξαναβλέπουμε τo βωμό με τα τέσσερα κεφάλια και την αναγκαία θυσία για να αποτρέψουν το μεγάλο κακό. Δυστυχώς, το τέλος της σκηνής εμφανίζει πολλά ερωτήματα.

Πίσω στο σήμερα, γίνονται πολλά μέσα σε μόνο 20 λεπτά. Οι προηγουμένως κλεισμένες Persephone και Cassandra μαζί με τον γιο του Woden – που δεν έχει βάλει γλώσσα μέσα του – τελικά διαφεύγουν. Ο Woden, από την άλλη, δεν το βλέπει αυτό, γιατί προσπαθεί να απειλήσει τη Minerva και να βγει από πάνω. Έλα που όμως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Στο τέλος, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιος πραγματικά είναι ο Baal, μέσα σε ένα κρυφό δωμάτιο στην Valhalla αντιμέτωπος με την Persephone.