Ετοιμάζεται Τηλεοπτική Doom Patrol

Μια ακόμη ομάδα της DC ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στη μικρή οθόνη

Λίγο μετά την ανακοίνωση της τηλεοπτικής μεταφοράς του SWAMP THING, από τον James Wan, ο οποίος θα σκηνοθετήσει και την ταινία AQUAMAN, ένα ακόμη comic της DC ετοιμάζεται να βρει το δρόμο του στη μικρή οθόνη.

Η Doom Patrol, η οποία δημιουργήθηκε το 1963, από τους Arnold Drake, Bob Haney και Bruno Premiani, θα κάνει το ντεμπούτο της στο πέμπτο επεισόδιο της νέας σειράς TITANS, προτού στη συνέχεια μεταπηδήσει στη δικιά της σειρά. Η ομάδα θα αποτελείται από τους Robotman, Negative Man, Elasti-Girl, Dr. Niles Caulder καθώς και την Crazy Jane, μια από τις δημιουργίες του Grant Morrison, ο οποίος άφησε έντονο το στίγμα του στον τίτλο. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Cyborg αναμένεται να έχει ρόλο κλειδί στη σειρά.

Η ιστορία της Doom Patrol, της οποίας τα μέλη απέκτησαν υπερφυσικές δυνάμεις μετά από φριχτά ατυχήματα, αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του σύμπαντος της DC και σίγουρα η μεταφορά της στην τηλεόραση είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την DC. Όπως έχει ανακοινωθεί, οι Bruno Bichir, April Bowlby, Jake Michaels και Dwain Murphy θα υποδυθούν, αντίστοιχα, τους Dr. Niles Caulder, Elasti-Girl, Robotman και Negative Man, ενώ το σενάριο γράφει ο Jeremy Carver, γνωστός για τις δουλειές του στα SUPERNATURAL και BEING HUMAN.

Η σειρά, η οποία θα αποτελείται από 13 ωριαία επεισόδια σε παραγωγή Greg Berlanti, Geoff Johns και Sarah Schechte, θα προβληθεί μέσα στο 2019 από τη νέα τηλεοπτική πλατφόρμα DC Universe.