Crude #2

Στην ίδια κλίμακα μετριότητας
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Crude #2

WriterSteve OrlandoArtistGarry BrownPublisherImage Comics

Στο CRUDE #2, ο Piotr Petrovich συνεχίζει να ερευνά τον θάνατο του γιου του, αυτή τη φορά πολύ μακριά από τη γενέτειρά του, στην πόλη Blackstone. Το ταξίδι του για εκδίκηση θα τον ανακατέψει σε έναν βίαιο πόλεμο συμμοριών, αναγκάζοντάς τον να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις του παλιού του εαυτού, για να επιβιώσει.

Το δεύτερο τεύχος της σειράς αναλώνεται περισσότερο στη δράση, καθώς ο Steve Orlando επιλέγει να μη δώσει περισσότερες εξελίξεις στο μυστήριο που βρίσκεται στο επίκεντρο της πλοκής και να εστιάσει στη μάχη του Piotr με τις δυνάμεις της Blackstone. Όσα εκτυλίσσονται είναι λίγο-πολύ προβλέψιμα, όσον αφορά στην πλοκή, χωρίς να υπάρχει κάτι που να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Από την άλλη, το σχέδιο παραμένει αξιοπρεπέστατο, χωρίς, όμως, να υπάρχουν τόσα αξιοπρόσεκτα panels όσα στο πρώτο τεύχος της σειράς.

Με λίγα λόγια, το CRUDE #2 συνεχίζει να κυμαίνεται στην ίδια κλίμακα μετριότητας, ακολουθώντας τα βήματα του εναρκτήριου τεύχους. Δεν παρουσιάζει κάτι το καινοτόμο και, στην τελική, δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα comics της αμερικάνικης βιομηχανίας.