Rat Queens #9

Τα κομμάτια του παζλ ενώνονται σιγά-σιγά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Rat Queens #9

WriterKurtis J. WiebeArtistOwen GieniPublisherImage Comics

Στο 9ο τεύχος, η μέχρι στιγμής ιστορία των Queens αρχίζει επιτέλους να παίρνει μορφή. Σιγά-σιγά, τα κομμάτια του παζλ ενώνονται και δημιουργείται η εικόνα, αλλά για να γίνει αυτό, κάνουμε ένα ταξίδι στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μέσα από τα μάτια της Dee.

Το παρελθόν και το παρόν μας είναι γνωστά, ενώ στο μέλλον μας πηγαίνει 20 χρόνια μπροστά, με την Dee να είναι πλέον η αρχι-ιέρεια στον Jaran, την Vi μητέρα πέντε παιδιών στην πατρίδα της, και την Betty επίσης μητέρα και μακριά από παραισθησιογόνα μανιτάρια. Ένα τελείως διαφορετικό μέλλον από αυτά που πίστευα, με βάση τα όσα δήλωναν οι ατίθασες Rat Queens στα νιάτα τους. Όμως, συναντήθηκαν ξανά, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μία ακόμη φορά, και να ξεφύγουν από τις βαρετές καθημερινότητές τους.

Η αποστολή είναι σε έναν πύργο, του οποίου η μαγεία καταστρέφει κάθε ζωντανό οργανισμό σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων (πάνω-κάτω). Κύριος αυτού του σατανικού πύργου, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος παρά η Hannah. Γεμάτη οργή και θυμό, έχει αφήσει πίσω της τη σχέση της με τις Queens και προσπαθεί να καταστρέψει τον κόσμο. Και οι ίδιες, όμως, από την άλλη, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τη φίλη τους σε αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας. Γι’ αυτό το λόγο, η Dee, μιας και παρακολουθούμε την δική της οπτική σε όλο αυτό, αποφασίζει να αλλάξει την ιστορία και να σώσει τη φίλη της, γυρίζοντας στο παρελθόν.

Είναι, όμως, αυτή της η πράξη σωστή, και θα καταφέρει να αλλάξει την πορεία των γεγονότων; Δεν ξέρουμε ακόμα, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε τη συνέχεια!