Wacom Intuos

Η ιδανική επιλογή για beginners!

Είχατε σκεφτεί ποτέ αν θα σας ήταν χρήσιμη μια ταμπλέτα, ή οποία δεν θα ήταν βαριά, θα ήταν μικρή σε μέγεθος και δεν θα χρειαζόταν να ξοδέψετε μια περιουσία για την αγοράσετε; Αν ναι, η νέα Wacom Intuos ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την περιγραφή και προσφέρει μερικά πολύ ενδιαφέροντα νέα features.

Η συγκεκριμένη ταμπλέτα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για beginners, οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους σε κάτι εργονομικό και καινοτόμο, που θα τους προσφέρει την αξιοπιστία της Wacom, χωρίς να ανέβουν αρκετά σε budget.

Πιο συγκεκριμένα, η Intuos έχει μικρό μέγεθος και βάρος, που την κάνει εύκολα μετακινήσιμή, ενώ περιέχει pen με EMR τεχνολογία, το οποίο δεν χρειάζεται μπαταρία. Το γεγονός αυτό διευκολύνει τον χρήστη και τον βγάζει από τη δύσκολη θέση του να μεριμνά για τέτοια θέματα ενέργειας. Στη συνέχεια, μιας και μιλάμε για το pen που προσφέρεται μαζί με την ταμπλέτα, πρέπει να αναφέρουμε πως έχει αρκετά υψηλή ευαισθησία (4,096 επιπέδων πίεσης) που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργήσει σκίτσα, ή οτιδήποτε άλλο, με μεγάλη ακρίβεια και ελευθερία.

Wacom Intuos

Κύριο χαρακτηριστικό της ταμπλέτας αποτελεί το όμορφο design, αλλά και τα τεχνολογικά χαρακτηρίστηκα της. Η Intuos διαθέτει τεχνολογία Bluetooth, η οποία αποδεσμεύει τον χρήστη από καλώδια, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί κατά 60%, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της Wacom. Επίσης, η επιφάνεια της ταμπλέτας μπορεί να είναι σχετικά μικρή, αλλά αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που την κάνει ιδανική για μετακινήσεις.

Η Wacom, τα τελευταία χρόνια, έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρίες δημιουργικού software, με σκοπό να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους λογισμικά. Οπότε, μαζί με την αγορά της Intuos, προσφέρονται τρία προγράμματα: Το Corel Painter Essentials 6 για design και illustration, το Celsys Clip Studio Paint Pro για comic και manga δημιουργίες, και τέλος το  Corel AfterShot 3, που προσφέρει δυνατότητες photo editing. Να σημειωθεί, βέβαια, πως για να έχει πρόσβαση ο χρήστης στα παράπανω προγράμματα, χρειάζεται να κάνει εγγραφή στο site της Wacom.

Η Wacom Intuos αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν να πειραματίζονται και να δημιουργούν περιεχόμενο στους υπολογιστές με ταμπλέτες, χωρίς να δώσουν κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό. Αναμφισβήτητα αξίζει να τη δοκιμάσετε.