Super Sons #16

Ένα ήσυχο και αισιόδοξο φινάλε
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Super Sons #16

WriterPeter J. TomasiArtistsCarlo Barberi, Brent PeeplesPublisherDC Comics

Ήρθε, δυστυχώς, η ώρα να αποχαιρετίσουμε το SUPER SONS, έναν από τους καλύτερους τίτλους του DC Rebirth. Και τι καλύτερος αποχαιρετισμός από το να αντιμετωπίσουν τον πρώτο τους super-villain, Kid Amazo;

Τα περισσότερα μέλη της Justice League έχουν βγει εκτός μάχης και είναι στο χέρι του Superboy, του Robin και του Cyborg να τους σώσουν. Η πλοκή πάλι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, και χρησιμοποιείται ως σκηνικό για να μας δείξει ο Tomasi που έχουν φτάσει οι δύο νεαροί υπερήρωες και το πόσο καλά συνεργάζονται, σε σημείο να είναι οι μόνοι που να μπορούν να σώσουν τους πατέρες τους και την υπόλοιπη ομάδα. Η αναγνώριση από αυτούς και το ήσυχο, αισιόδοξο φινάλε, ήταν απλά η μόνη επιλογή που υπήρχε στο τραπέζι, όπως θα έπρεπε να έχει συμβεί.

Από την άλλη, το μέλλον της σχέσης αυτής είναι αμφίβολο. Παρά την μελλοντική κυκλοφορία του ADVENTURES OF THE SUPER SONS, που θα χρονολογείται ανάμεσα από το συγκεκριμένο τεύχος και το MAN OF STEEL #1 του Bendis, υπάρχει ένα μεγάλο κενό σχετικά με τον Jon και την Lois Lane στην μετά-Bendis εποχή. Μένει να δούμε αν ο Bendis θα αφαιρέσει το πιο σημαντικό και ενδιαφέρον στοιχείο αυτής της εκδοχής του Superman, ή αν θα παίξει λίγο πιο ομαδικά και ανακαλύψει τι κάνει τον χαρακτήρα τόσο αγαπητό τον τελευταίο καιρό.