The Flash #47

Flash εναντίον Flash... εναντίον Flash;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Flash #47

WriterJoshua WilliamsonArtistHoward PorterPublisherDC Comics

Μια ομάδα από το μέλλον, που αποκαλείται Renegades, καταφθάνει στο παρόν και απαιτεί η Iris West να δικαστεί για τον φόνο του Eobard Thawne. Ο Wally και ο Barry θα προσπαθήσουν να την υπερασπιστούν και να λύσουν τις διαφορές τους, αλλά η κατάσταση θα γίνει σύντομα πολύ περίπλοκη, όταν ακόμη ένας “Flash” θα μπει στο παιχνίδι.

Το FLASH #47 σηματοδοτεί την αρχή του storyline “Flash War”, το οποίο, ομολογουμένως, ξεκινά πολύ δυναμικά. Καλογραμμένο, με ωραίους διάλογους, αλλά και αναπάντεχες ανατροπές, το τεύχος είναι πολύ ευχάριστο, ενώ παράλληλα αποτελεί και μια πολύ ενδιαφέρουσα αρχή στο νέο storyline. Εκτός, όμως, από την πλοκή, το comic έχει και πολύ όμορφο, λεπτομερές και προσεκτικά δουλεμένο artwork, που αναβαθμίζει την ποιότητά του σε μεγάλο βαθμό και ικανοποιεί οπτικά τον αναγνώστη.

Συνοψίζοντας, λοιπόν, το νέο τεύχος του THE FLASH είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη για την σειρά, που σίγουρα αξίζει την προσοχή σας ακόμη και αν δεν την έχετε παρακολουθήσει έως τώρα.