Suicide Squad #42

Η ομάδα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Suicide Squad #42

WriterRob WilliamsArtistJosé LuísPublisherDC Comics

Πάντα είναι ευχάριστο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον, όταν βλέπεις έναν ήρωα να συμμαχεί με κάποιον αντίπαλο του και το SUICIDE SQUAD #42 μας το δίνει αυτό, με τους Batman και Deadshot. Το συγκεκριμένο τεύχος διαφοροποιείται αρκετά στην αφήγηση, σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς, καθώς η ομάδα αυτοκτονίας περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Η ιστορία αρχίζει με τη συνεργασία του Batman και του Deadshot και αυτή η συνεργασία κυριαρχεί σε όλο το τεύχος, με τους δύο χαρακτήρες να έχουν εξαιρετική χημεία στο πεδίο της μάχης και να μας χαρίζουν πολύ εντυπωσιακές σκηνές δράσης. Εκτός από αυτό, όμως, οι δυο ήρωες έχουν κάποιους δυνατούς διαλόγους, που χτίζουν και επεκτείνουν τον χαρακτήρα τους.

Η πολύ δυναμική αυτή συνεργασία, έχει τα καλά της, αλλά και τα κακά της. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό, όμως είναι αρκετά αρνητικό όταν η ομάδα που δίνει το όνομα της στον τίτλο, έχει δεύτερο ρόλο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμη και όταν εμφανίζεται στην ιστορία, σαφέστατα υστερεί σε ενδιαφέρον, σε σχέση με το άλλο σκέλος.