On Sale This Week: Justice League & More

Έντεκα νέες προσφορές!

Ο αριθμός και η ποικιλία των προσφορών του Comixology αυτή την εβδομάδα υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη!

Κλασικά, ξεκινάμε με Big Two. Η DC μας ετοιμάζει για τη νέα Justice League του Scott Snyder, με εκπτώσεις σε comics με τη δημοφιλή ομάδα, καθώς και με solo περιπέτειες των μελών της, μέχρι τις 11/6. Η Marvel, μέχρι τις 7/6, έχει σε προσφορά κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες της.

Περνάμε τώρα σε μικρότερες εκδοτικές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι οποίες έχουν και τις περισσότερες προσφορές αυτή τη βδομάδα! Η Dark Horse, μέχρι τις 11/6, έχει εκπτώσεις αφιερωμένες στο Pride Month. Μέχρι τις 14/6, η IDW δίνει ένα comic δωρεάν για κάθε ένα που αγοράζετε με τον κωδικό IDW18, η Dynamite έχει προσφορά James Bond, και η Image έχει εκπτώσεις στα Top Cow comics της. Επιπλέον, η Titan Comics έχει σε προσφορά comics DOCTOR WHO, μέχρι τις 21/6, και η Aspen έχει εκπτώσεις στο σύνολο των εκδόσεών της, μέχρι τις 29/6.

Φεύγουμε από τις αμερικάνικες εκδοτικές, για να βρούμε τη Kodansha, που μέχρι τις 11/6, έχει σε προσφορά ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα της manga! Τέλος, μέχρι τις 14/6, θα βρείτε με έκπτωση ευρωπαϊκά comics από την Delcourt, καθώς και πολλά indie sci-fi comics!

Την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχει On Sale This Week. Θα τα ξαναπούμε σε δύο βδομάδες. Μέχρι τότε, μπορείτε να βλέπετε όλες τις προσφορές του Comixology και εδώ!