Justice League: No Justice #4

Μια χαρά το ορεκτικό - πάμε στο κυρίως πιάτο τώρα!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League: No Justice #4

WritersScott Snyder, James Tynion IV, Joshua WilliamsonArtistFrancis ManapulPublisherDC Comics

Το METAL, κακά τα ψέματα, δεν κατάφερε να ενθουσιάσει. Ο κατά τα άλλα υπερβολικά συμπαθής Scott Snyder, προσπάθησε να συνδυάσει Batman, DC Universe και μέτα-μαγεία και, το τελικό αποτέλεσμα ήταν αρκετά χαώδες. Aντίθετα, το εβδομαδιαίο NO JUSTICE ήταν μια αρκετά ενδιαφέρουσα σειρά. Αν και στο δεύτερο τεύχος πίστεψα ότι το comic θα εμφάνιζε κοιλιά, τελικά το αποτέλεσμα με διέψευσε ολοκληρωτικά.

Σίγουρα, το τεράστιο cast του τίτλου δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να αναπτυχθούν πολλοί από τους πρωταγωνιστές, και ίσως και η Amanda Waller να είχε μεγαλύτερο ρόλο απ’ ό,τι αναμέναμε, αλλά το comic ήταν ο ορισμός ενός τεύχους DC. Έξυπνη μυθολογία, γρήγορη πλοκή, γεμάτο δράση και team-ups (με εξαίρεση την Harley, αυτή δεν είναι για χόρταση και κάθε άτακα της την θεωρούσα αχρείαστη), που προφανώς θα συγκινούσαν τον έφηβο εαυτό μου, ενώ το κλείσιμο ήταν άξιο της αναμονής που συνόδευε τη σειρά και το τεύχος. Το οπτικό αποτέλεσμα ήταν καλό, αλλά αυτό πιστεύω πως οφείλεται περισσότερο στα εντυπωσιακά χρώματα του Studio Hi-Fi και λιγότερο στην, καλή γενικά, σχεδιαστική ικανότητα του Manapul.

Στο φινάλε, η συγκεκριμένη σειρά ήταν ένα νόστιμο ορεκτικό για να μας προετοιμάσει για τους διάφορους τίτλους της Λεγεώνας που θα κυκλοφορήσουν. Και σίγουρα η όρεξη μας για τη συνέχεια και το νέο JUSTICE LEAGUE του Snyder, έχει ανοίξει.