Relaunch Για Την Vertigo

Δείτε τα 7 νέα comics που ανακοινώθηκαν από την DC για το imprint!

Η DC Comics έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει relaunch της Vertigo κι έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τους πρώτους επτά τίτλους που θα κυκλοφορήσουν από το imprint. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ανακοίνωση της DC, ο στόχος είναι να δημιουργήσουν “μοντέρνες, κοινωνικά επίκαιρες, υψηλού επιπέδου, έξυπνες ιστορίες, που θα απευθύνονται σε όλο το φάσμα των αναγνωστών”. Χρέη editor για το νέο imprint θα αναλάβει ο Mark Doyle.

Αυτά είναι τα επτά νέα comics της DC Vertigo, εκ των οποίων το πρώτο θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και κάθε μήνα θα προστίθεται κι ένας ακόμη από τους νέους τίτλους.

BORDER TOWN

Όταν μία ρωγμή στα σύνορα μεταξύ των κόσμων, απελευθερώνει μια στρατιά τεράτων της Μεξικανικής παράδοσης στην Arizona, οι ντόπιοι θεωρούν ως αιτία όσων συμβαίνουν τους μετανάστες. Καθώς οι εντάσεις μεγαλώνουν, ο Frank Dominguez και μια παρέα από εφήβους αποφασίζουν να ανακαλύψουν τι έχει πραγματικά συμβεί. Το σενάριο υπογράφει ο Eric M. Esquivel σε σχέδιο Ramon Villalobos.

HEX WIVES

Ένα σατανικό γκρουπ ανδρών αποφασίζει να κάνει πλύση εγκεφάλου σε μερικές μάγισσες και να τις μετατρέψει σε παραδοσιακές νοικοκυρές των προαστίων. Όμως, είναι θέμα χρόνου μέχρι οι γυναίκες να αρχίσουν να θυμούνται το παρελθόν τους. Ο Ben Blacker θα γράψει το σενάριο, ενώ το σχέδιο θα αναλάβει η Mirka Andolfo.

AMERICAN CARNAGE

Ο Richard Wright, ένας μιγάς πρώην πράκτορας του FBI, αποφασίζει να ενταχθεί σε μια ακροδεξία οργάνωση λευκών, η οποία πιστεύει ότι συνδέεται με τη δολοφονία ενός συναδέλφου του. Το comic είναι σε σενάριο Bryan Hill και σχέδιο Leandro Fernandez.

GODDESS MODE

Σε ένα κοντινό μέλλον, όπου όλες τις ανάγκες των ανθρώπων διαχειρίζεται ένα θεϊκών διαστάσεων A.I., μία νεαρή γυναίκα είναι υπεύθυνη για τη συντήρησή του. Μέσα από μια σειρά από γεγονότα, θα καταλήξει σε έναν ψηφιακό κόσμο, όπου μια ομάδα ισχυρών γυναικών βρίσκεται σε πόλεμο με φριχτά τέρατα για το ποιος θα αποκτήσει τους μυστικούς κωδικούς, που θα τους οδηγήσουν στην πραγματικότητα. Η Zoë Quinn γράφει το σενάριο, ενώ το comic θα σχεδιάσει ο Robbi Rodriguez.

HIGH LEVEL

Εκατοντάδες χρόνια μετά το τέλος και την ανοικοδόμηση της ανθρώπινης κοινωνίας, μία καταζητούμενη λαθρέμπορος καλείται να μεταφέρει ένα παιδί, που θεωρείται ο Μεσσίας, στην High Level, μια μυθική πόλη στην κορυφή του κόσμου, απ’ όπου κανείς δεν επέστρεψε ποτέ. Το comic γράφει ο Rob Sheridan και σχεδιάζει ο Barnaby Bagenda.

SAFE SEX

Ένα sci-fi θρίλερ όπου μια ομάδα εργαζόμενων στη βιομηχανία του sex, παλεύουν για το δικαίωμα στον έρωτα, σε έναν κόσμο όπου η σεξουαλική ευχαρίστηση ελέγχεται αυστηρά από την κυβέρνηση. Η Tina Horn υπογράφει το σενάριο, ενώ στο σχέδιο συναντάμε το όνομα του Mike Dowling.

SECOND COMING

Ο Θεός αποφασίζει να στείλει τον Χριστό στη Γη, ώστε να εκπαιδευτεί από τον Sun-Man, έναν πανίσχυρο υπερήρωα που είναι σαν γιος για τον Θεό. Όταν, όμως, ο Χριστός επιστρέφει στη Γη και ανακαλύπτει την πορεία της ανθρωπότητας, αποφασίζει να διορθώσει όσα πήγαν στραβά. Σε σενάριο Mark Russell και σχέδιο Richard Pace.