Βy Night #1

Ένα περίεργο ταξίδι
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Βy Night #1

WriterJohn AllisonArtistChristine LarsenPublisherBoom! Studios

Η ιστορία ξεκινάει σε ένα χημικό εργαστήριο με τη μία από τις πρωταγωνίστριες, τη Jane, να πλένει σωληνάκια. Η άλλη, Heather το όνομά της, κάθεται στα σκαλάκια έξω από την δουλειά της πρώτης, τελείως τυχαία.

Αυτές οι δύο κοπέλες ήταν φίλες από το σχολείο που τα κολέγια και τα πανεπιστήμια τις χώρισαν στην πορεία. Οπότε, καλεί η Heather την Jane για ένα ποτό να θυμηθούν τα παλιά και να μιλήσουν για τα καινούργια. Έλα, όμως, που η βραδιά τους από ένα παμπάλαιο και θεοβρώμικο μπαρ θα τις οδηγήσει σε μία διαφορετική περιπέτεια. Στο μπαρ μαθαίνουν πως ένα πολύ γνωστό εργοστάσια της μικρής τους πόλης βάζει λουκέτα και από τη λήξη της βάρδιας θεωρείται εγκαταλελειμμένο από όλους και όλα.

Άρα, τι καλύτερο από μία εξόρμηση στα σκοτεινά δωμάτια του εργοστασίου;! Καθώς εξερευνούν, βρίσκουν το γραφείο του διευθυντή και μία ντουλάπα που δεν έχει τελειωμό. Πίσω-πίσω ανακαλύπτουν ένα δωμάτιο με έναν προβολέα. Σε μία απόπειρα να τον ανοίξουν δημιουργείται κάτι περίεργο στον αντικρινό τοίχο.

Έχει ανοίξει μία τρύπα, όχι στον τοίχο, αλλά σαν να περνάει σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος. Τι να ανακάλυψαν άραγε τα κορίτσια;! Και πόσο επικίνδυνο θα είναι το ταξίδι για την αναδημιουργία της φιλίας τους;!