Hunt For Wolverine: Adamantium Agenda #2

Φτυστό το New Avengers!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Hunt For Wolverine: Adamantium Agenda #2

WriterTom TaylorArtistR.B. Silva

Οι παλιοί New Avengers βρίσκονται σε μια δημοπρασία της μαύρης αγοράς, καθώς πιστεύουν ότι εκεί θα βρουν το DNA του Wolverine, το πτώμα του οποίου έχει εξαφανιστεί. Αυτό που βρίσκουν, όμως, είναι το DNA της κόρης των Luke Cage και Jessica Jones, αλλά και περισσότερους μπελάδες που σχετίζονται με την αρχική τους αναζήτηση.

Από τα διάφορα HUNT FOR WOLVERINE limited series, το ADAMANTIUM AGENDA είναι από τα πιο ενδιαφέροντα. Το παλιό cast του NEW AVENGERS ταιριάζει και ο Taylor είναι master στο να μοιράζει τον χρόνο ίσα μεταξύ τους και να κάνει το interaction τους διασκεδαστικό. Η εμφάνιση δύο συγκεκριμένων χαρακτήρων προμηνύει περισσότερες εξελίξεις στο μυστήριο της τοποθεσίας του Logan.

Το σχέδιο του R.B. Silva φέρνει πολύ σε αυτό του Stuart Immonen, ο οποίος ήταν ο original καλλιτέχνης των περιπετειών των New Avengers, δημιουργώντας την αίσθηση ότι τα flashbacks που συνοδεύουν την ιστορία του παρόντος αποτελούν πράγματι περιπέτειες της ομάδας.