I Hate Fairyland #20

Τελείωσε όπως έπρεπε η ιστορία της Gertrude;;;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

I Hate Fairyland #20

Writer/ArtistSkottie YoungPublisherImage Comics

Η Queen Cloudia σπέρνει χάος και πανικό στην Fairyland, ενθουσιασμένη με κάθε στάλα αίματος που χύνεται. Δυστυχώς για την τέως βασίλισσα, λίγο πριν το τέλος εμφανίζεται ως από μηχανής θεός – ποιος άλλος;! – η Gertrude.

Από τα βάθη της κόλασης, λοιπόν, εμφανίζεται η προσωποποίηση της καταστροφής, με power boosts τις Καρδιές της Fairyland, και έτσι καταφέρνει να κατατροπώσει την Cloudia. Βέβαια, επειδή είναι η Gert, καταλήγουν να παίζουν άγριο και βρώμικο ξύλο. Λίγο πριν φύγει η τελευταία ανάσα της αντιπάλου της, για πρώτη και μοναδική φορά, ακούει την γνώμη του πιστού ακόλουθού της και της χαρίζει τη ζωή, ελπίζοντας πως έτσι θα καταφέρει να γυρίσει σπίτι της.

Επειδή, όμως, βρισκόμαστε στη Fairyland και όχι σε κάποια δίκαιη χώρα, το συμβούλιο των σοφών προσπαθεί να κρατήσει την Gert εκεί και να την τιμωρήσει ακόμη περισσότερο. Για καλή της τύχη, ο Larry ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Μετά από γλυκές στιγμές ανάμεσα στους, τελικά, φίλους, και απειλές, η Gert εξαφανίζεται σε ένα ροζ σύννεφο καπνού.

Γύρισε σπίτι; Πήρε αυτό που ήθελε πάντα; Αν γύρισε στους γονείς της, αναπολεί την Fairyland και τον φίλο της Larry; Τελείωσε όπως έπρεπε η ιστορία της Gertrude;