Death Or Glory #3

Όχι το τραγούδι των Clash
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Death Or Glory #3

WriterRick RemenderArtistBengalPublisherImage Comics

Η Glory συνεχίζει την αποστολή της να σώσει την ζωή του πατέρα της, αυτή τη φορά με την βοήθεια του Pablo. Το ταξίδι τους, τους οδηγεί σε ένα χασάπικο, του οποίου οι υπάλληλοι κόβουν και σερβίρουν κάτι μάλλον πολύ διαφορετικό από μοσχαρίσιο κρέας (hint: ανθρώπινο). Ο αγώνας για την επιβίωση εντείνεται, καθώς η Glory πολεμάει για να κλέψει το βρώμικο χρήμα, να σώσει την οικογένεια του Pablo, αλλά και να βγει ζωντανή από όλο αυτό.

Η σειρά DEATH OR GLORY προχωράει με γενναία βήματα, με το τρίτο τεύχος να αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ιστορία. Η Glory είναι μια δυναμική πρωταγωνίστρια, χωρίς να είναι τέλεια ή παντελώς αήττητη. Η αγωνία και το αίσθημα του κινδύνου έχουν σταθερή παρουσία, σε κάθε γύρισμα σελίδας, με τον Remender να μας παρέχει χορταστική δράση και διαλόγους που δεν κουράζουν και δεν σπάνε την ροή της. Ο Bengal, από την άλλη, μας παραδίδει μια αξιοπρεπέστατη δουλειά, στον τομέα του σχεδίου, το οποίο, αν και καρτουνίστικο, είναι ιδιαίτερα όμορφο και καταφέρνει να απεικονίσει επιτυχημένα τις πιο τρομαχτικές σκηνές του comic.

Το τρίτο τεύχος του DEATH OR GLORY είναι ό,τι έψαχνα από ένα comic δράσης: γρήγορο, με ωραίους χαρακτήρες και αρκετά ενδιαφέρον ώστε να διαβάσω την συνέχεια.