Preacher S03E04

The Tombs
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Preacher

Season/EpisodeS03E04 WritersMark Stegemann, Sam Catlin, Seth Rogen, Evan Goldberg DirectorWayne Yip CastDominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Graham McTavish, Prema Cruz, Colin Cunningham, Jeremy Childs, Jason Douglas NetworkAMC

Μετά την αποκάλυψη τις φύσης του Cassidy, ο Jesse, προκειμένου να τον σώσει από βέβαιο θάνατο, αποφασίζει να ανοίξει τους Τάφους και να τον βάλει να παλέψει. Αυτή η απόφαση θα τον φέρει, τελικά, σε πλήρη ρήξη με τον Cassidy, κάτι που θα οδηγήσει στη σύγκρουση των δύο αντρών και στην αποχώρηση του δεύτερου, με προορισμό τη Νέα Ορλεάνη. Μέσα από flashbacks, μαθαίνουμε ότι ο Jesse, ως έφηβος, ήταν υπεύθυνος για τους Τάφους, όπου δύο αιχμάλωτοι παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης, ενώ γίνονται γνωστά περισσότερα για τη σχέση του με την Madame Boyd.

Και μιας και είπαμε Madame Boyd, η “θεραπεύτρια” έχει πέσει θύμα απαγωγής από την Tulip, προκειμένου να τη βοηθήσει να σπάσουν το συμβόλαιο αίματος, το οποίο έχει υπογράψει ο Jesse με τη γιαγιά του. Παράλληλα, στην Κόλαση, ο Saint of Killers συναντά τον Διάβολο και, αφού πρώτα υποστεί τις συνέπειες της απόφασής του να δραπετεύσει, αποχωρεί με μια νέα αποστολή.

Καθώς εκτυλίσσεται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα storylines του comic, οι ήρωες του PREACHER, με πρώτο τον Jesse, μοιάζουν πιο χαμένοι από ποτέ, καθώς βουλιάζουν όλο και περισσότερο στην αρρώστια του Angelville, αφήνουν πίσω τους τις ηθικές τους αρχές και εγκαταλείπουν την αποστολή τους. Παρ’ όλο που η τρίτη σεζόν διατηρεί το ενδιαφέρον, μοιάζει λίγο χαμένη ως προς το που πάει, όπως εξάλλου και οι πρωταγωνιστές της, οι οποίοι, όμως, ερμηνευτικά, είναι καλύτεροι από ποτέ.

Το τέταρτο επεισόδιο, αν και υστερεί κάπως σε σχέση με τα προηγούμενα, βάζει τις βάσεις για τη συνέχεια, η οποία αναμένεται να είναι αιματηρή…