San Diego Comic-Con 2018

Aquaman & Shazam! trailers!

Ενώ οι εορτασμοί για τα δέκα χρόνια του Marvel Cinematic Universe καλά κρατούν, η DC αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση! Στο San Diego Comic-Con προβλήθηκαν τα πρώτα trailers για το επερχόμενο AQUAMAN, καθώς και για το SHAZAM!, αποκομίζοντας πολύ θετικές κριτικές!

Το AQUAMAN θα βγει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου και θα είναι μόλις η τρίτη solo ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, με τον χαρακτήρα να ενσαρκώνει, για δεύτερη φορά, ο Jason Momoa. Η ταινία θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του JUSTICE LEAGUE, όπου ο Arthur καλείται να αναλάβει δράση προκειμένου να σώσει τους κατοίκους της επιφάνειας από το βασίλειο της Ατλαντίδας, το οποίο ετοιμάζεται να εισβάλλει στην επιφάνεια, εξαιτίας της καταστροφής του υδάτινου κόσμου τους. Mera, Black Manta και ένας υποθαλάσσιος εμφύλιος ακολουθούν στο trailer…

Το SHAZAM! αναμένεται στις 5 Απριλίου του ερχόμενου έτους και είναι το origin του Superman-οειδούς υπερήρωα Captain Marvel. Τον ορφανό μικρό Billy Batson θα υποδύεται ο δεκαπεντάχρονος Asher Angel, ενώ την υπερηρωική του εκδοχή ο Zachary Levi, γνωστός ως Fandral στη δεύτερη και τρίτη ταινία THOR και ως Chuck στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Θα καταφέρει όμως έγκαιρα να μάθει τις νέες του δυνάμεις, ούτως ώστε να σταματήσει τον διαβολικό επιστήμονα Dr. Thaddeus Sivana (τον οποίο υποδύεται ο Mark Strong); Μέχρι να μάθουμε, απολαύστε το trailer, που ξεχωρίζει ανάμεσα στις ταινίες του DCEU για τον feelgood τόνο του.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του panel της Warner Bros, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η επίσημη ονομασία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC: “Worlds Of DC”. To “DC Extended Universe”, που χρησιμοποιούνταν μέχρι πρότινος, θυμίζουμε πως δεν ήταν η επίσημη ονομασία.