San Diego Comic-Con 2018

Τα trailers της τηλεοπτικής Marvel

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης γιορτής των comics, προβλήθηκαν, σε διαφορετικά panels, trailers από επερχόμενους δεύτερους κύκλους τηλεοπτικών σειρών της Marvel.

Την αρχή έκανε το IRON FIST, που επιστρέφει στο Netflix στις 7 Σεπτεμβρίου. Στον δεύτερο κύκλο, ο Raven Metzner έχει αντικαταστήσει τον Scott Buck στην παραγωγή, οπότε αναμένουμε σημαντικές αλλαγές στο ρυθμό της σειράς. Σεναριακά, ο Danny μαζί με την Colleen μπλέκουν σε μία επικίνδυνη περιπέτεια, ως οι προστάτες της Chinatown στη Νέα Υόρκη. Δείτε το teaser trailer για να πάρετε μία μικρή γεύση.

Ακολούθως, ανανεώθηκε ήδη το CLOAK & DAGGER. Η σειρά θα επιστρέψει στο Freeform και μας υπόσχεται… Mayhem. Εν ολίγοις, , όπως φαίνεται, στον δεύτερο κύκλο της σειράς, η Brigid O’Reilly θα έρθει σε επαφή με τον… σκοτεινό της εαυτό.

Τέλός, το THE GIFTED της Fox ανανεώθηκε και θα επιστρέψει στις 25 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του panel του, επιβεβαιώθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή της η ομάδα μεταλλαγμένων The Morlocks. Καλώς ήλθατε στην εποχή των μεταλλαγμένων…