The Immortal Men #4

Σίγουρα έχει potential
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Immortal Men #4

WriterJames Tynion IVArtistTyler KirkhamPublisherDC Comics

Η ομάδα που δημιούργησε ο Immortal Man, έρχεται σε σύγκρουση με την Infinite Woman, καθώς η προσέγγιση των “Αθάνατων” για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα στο μέλλον, διαφέρει δραματικά.

Το μόνο πραγματικά αρνητικό στο συγκεκριμένο τεύχος, είναι οι κάπως bland και αδιάφοροι χαρακτήρες, που επιλέγονται για να ενσαρκώσουν και να πραγματοποιήσουν μια ιδέα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από αυτούς. Από κει και πέρα, το γράψιμο του James Tynion είναι αξιοπρεπέστατο, η πλοκή είναι δεμένη και ενδιαφέρουσα, και η ιστορία των “Αθάνατων” οπωσδήποτε φαίνεται γεμάτη με potential για το τι μπορεί να συμβεί στην συνέχεια.

Αν ο χειρισμός του μυστηρίου γύρω από την φύση τέτοιων όντων γίνει λίγο καλύτερος, αντί ο τίτλος να επαναπαύεται σε μια γνώριμη, δοκιμασμένη superhero ατμόσφαιρα, θα μπορούμε να μιλάμε για μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ιστορία.