Old Man Logan #44

Logan Vs. Bullseye
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Old Man Logan #44

WriterEd BrissonArtistJuan FerreyraPublisherMarvel Comics

Η αλήθεια είναι ότι, ανέκαθεν, τον Bullseye τον είχα συνυφασμένο με τον Daredevil και την Elektra και δεν τον είχα φανταστεί ποτέ ως αντίπαλο του Wolverine/Logan. Όμως, παρ’ όλα αυτά, έγινε και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Bullseye μπήκε στο σύμπαν του OLD MAN LOGAN και στο τεύχος #44 της σειράς, βλέπουμε ένα γρήγορο και ξέφρενο κυνηγητό. Ουσιαστικά, οι δυο τους παίζουν το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού, καθώς ο Logan ψάχνει τον Bullseye, όσο εκείνος αφήνει πίσω του ένα ποτάμι από αίμα. Όταν, τελικά, τον βρίσκει, η σύγκρουση είναι βάρβαρη, όμορφα σκηνοθετημένη και εντυπωσιακά εικονογραφημένη.

Το συγκεκριμένο storyline, μας δίνει έναν Logan εμφανώς γερασμένο, κουρασμένο και, ως συνήθως, βλοσυρό. Σε αντίθεση, ο Bullseye έχει ενέργεια και αντιμετωπίζει τα πάντα επιπόλαια και με αρκετή παράνοια. Οι διαφορές και η σύγκρουση των δυο αυτών χαρακτήρων, μου θυμίζουν τον Batman και τον Joker. Χωρίς, φυσικά, να υπάρχει άμεση σύγκριση των δυο διδύμων, η τόσο έντονη αντιπαράθεση σοβαρότητας και τρέλας, σε κάνει να το σκέφτεσαι.

Όπως και να ‘χει, ο Bullseye αποδεικνύεται ένας πολύ ταιριαστός villain του Wolverine, δημιουργώντας ένα αβέβαιο μέλλον για εκείνον.