Batgirl #26

Batgirl vs Grotesque
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Batgirl #26

WriterMairghread ScottArtistJordie BellairePublisherDC Comics

Το ανθρωποκυνηγητό του Grotesque οδηγεί την Batgirl σε δύσκολη θέση, καθώς ανακαλύπτει, όχι μόνο ότι ο εχθρός είναι σκληρότερο καρύδι από ό,τι φαίνεται, αλλά και μια τρομαχτική αλήθεια για τον εαυτό της και τις δυνάμεις της, την οποία δεν μπορεί να εξηγήσει πλήρως.

Στο BATGIRL #26, η καταδίωξη του Grotesque καλύπτει μεγάλο μέρος της ιστορίας, με την Mairghread Scott να επιλέγει να ξεκινήσει το νέο storyline με μια γερή δόση αδρεναλίνης. Παράλληλα, αφήνει και μικρές υπόνοιες για το τι θα ακολουθήσει, εντείνοντας το ενδιαφέρον μας για την συνέχεια. Μοναδικό αρνητικό, όσον αφορά στο σενάριο, είναι το κάπως απότομο κλείσιμο του τεύχους.

Από την δική της πλευρά, η Jordie Bellaire βάζει κι αυτή το λιθαράκι της με το σχέδιο, ώστε η δράση του comic να είναι όσο περισσότερο ατμοσφαιρική γίνεται.

Το τεύχος #26 αποτελεί μια διασκεδαστική αρχή για την νέα περιπέτεια της Batgirl, η οποία από ό,τι φαίνεται θα είναι εξίσου απολαυστική με αυτές στα προηγούμενα τεύχη.