The Silencer Annual #1

Gotham City Silence
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Silencer Annual #1

WriterDan AbnettArtistJack HerbertPublisherDC Comics

Δυστυχώς, το πείραμα των τίτλων που ξεπήδησαν από το DARK NIGHTS: METAL, υπό το banner “The New Age of Heroes”, δε στέφθηκε με επιτυχία. Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ακύρωσα τους περισσότερους από τους τίτλους από τη μηνιαία pull list μου. Στην πραγματικότητα, οι μόνοι τίτλοι που νιώθω ότι αξίζουν το χρόνο και τα χρήματά μου είναι οι TERRIFICS και SILENCER. Για το δεύτερο, μάλιστα, έχουμε και το πρώτο Annual.

Το τεύχος εξιστορεί μια αποστολή από το παρελθόν της Silencer, όταν ήταν ακόμη στην υπηρεσία της Talia al Ghul. Η αποστολή λαμβάνει χώρα στη Gotham City και, όπως αντιλαμβάνεστε, μια εξίσωση με Talia και Gotham θα αφορά και έναν πολύ συγκεκριμένο ντετέκτιβ. Το ποιος είναι ο ρόλος της Silencer σε αυτή την ιστορία δε θα σας το αποκαλύψω. Θα σας πω, όμως, ότι μπορείτε να περιμένετε άφθονη δράση (που τονίζεται από το πολύ καλό σχέδιο), αλλά και κάποιες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Honor. Όχι κι άσχημα.