Catwoman #3

The Creel Family
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Catwoman #3

WriterJoëlle JonesArtistsJoëlle Jones, Fernando BlancoPublisherDC Comics

Κάποτε είχα διαβάσει ότι το τρίτο album ενός τραγουδιστή ή ενός συγκροτήματος είναι το πιο δύσκολο. Το πρώτο είναι κάτι το καινούριο. Το δεύτερο μπορεί να γίνει επιτυχία, ακόμη και αν ακολουθήσει την ίδια συνταγή. Το τρίτο, όμως, θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι επιπλέον. Αυτό, πάντως, το καταφέρνει το τρίτο τεύχος του run της Joëlle Jones στο CATWOMAN, το οποίο περιέχει ό,τι ακριβώς χρειαζόταν.

Ξεκινάμε με την πολυαναμενόμενη συνάντηση της Selina με τον Creel, η οικογένεια του οποίου ελέγχει την πόλη και έχει βάλει στο μάτι την Catwoman, που ήρθε να ταράξει τα νερά. Στη συνέχεια παρακολουθούμε, σε flashback, το origin της σατανικής Raina Creel (σε σχέδιο του Fernando Blanco), για να καταλήξουμε σε ένα δυνατό cliffhanger (που δε θα σας κάνω spoil).

Η Jones πέρασε το κρίσιμο test του τρίτου τεύχους με επιτυχία, καταφέρνοντας να μας δώσει αρκετές απαντήσεις και ταυτόχρονα να μας δημιουργήσει νέα ερωτήματα. Ήδη ανυπομονώ για το επόμενο τεύχος.