Amazing Spider-Man #6

Ένα ανιαρό και αδιάφορο τεύχος...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Amazing Spider-Man #6

WriterNick SpencerArtistHumberto RamosPublisherMarvel Comics

Ο Spider-Man ανήκει στην κατηγορία των υπερηρώων που η απλή και καθημερινή πλευρά τους, αποτελούν πολύ ισχυρό κομμάτι του χαρακτήρα τους. Έτσι, είναι σύνηθες, αν όχι θεμιτό ενίοτε, να υπάρχουν και storylines που αναδεικνύουν αυτή την πλευρά. Όμως, το πρόσφατα rebootαρισμένο AMAZING SPIDER-MAN, φαίνεται να τα έχει βρει δύσκολα, καθώς ούτε αυτή την ιδέα, μπόρεσε να υλοποιήσει.

Το 6ο τεύχος της σειράς έχει μερικές ενδιαφέρουσες και ενίοτε αστείες στιγμές, αλλά και μερικά ευχάριστα cameos από τον Vulture και τον Shocker, αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του, θυμίζει sitcom που τραβάει υπερβολικά σε διάρκεια. Οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι έως εκνευριστικοί και η ιστορία δεν καταφέρνει να εστιάσει κάπου, ή να κινηθεί προς μία κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να στερείται ενδιαφέροντος. Κάπως έτσι, καταλήγεις να νοσταλγείς περασμένα arcs, που απογείωσαν τον Άνθρωπο-Αράχνη.

Σε όλα αυτά, θα προσθέσω και το διεκπεραιωτικό, στα όρια του αδιάφορου (μια λέξη-κλειδί για αυτό το τεύχος), artwork, που απλά σπρώχνει μια και καλή το AMAZING SPIDER-MAN #6 σε ένα γκρεμό ανίας.