New York Comic-Con 2018

Animation trailers

Διάφορα trailers από επερχόμενες ταινίες και σειρές animation, προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του New York Comic-Con 2018.

Ας ξεκινήσουμε με το, ουσιαστικά, τρίτο trailer του SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE, της Sony Pictures Imageworks. Σε αυτό, επιβεβαιώνονται και άλλοι “Spideys”, γεγονός που μας κάνει να αδημονούμε για το τελικό αποτέλεσμα, μέχρι η ταινία να κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές χειμωνιάτικες αίθουσες, στις 13 Δεκεμβρίου. Τα προηγούμενα trailers μπορείτε να τα δείτε εδώ και εδώ.

Συνεχίζουμε με ένα exclusive clip της τρίτης ταινίας HOW TO TRAIN YOUR DRAGON, THE HIDDEN WORLD, που μας προϊδεάζει για το επερχόμενο full trailer, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Ένα αναπάντεχο trailer ήταν εκείνο του DRAGON BALL SUPER: BROLY. Πρόκειται για την δωδέκατη ταινία του franchise, αλλά και για την πρώτη ταινία στην οποία θα εμφανίζεται ο Broly, δια χειρός του ίδιου του δημιουργού του DRAGON BALL, Akira Toriyama. Θα λαμβάνει χώρα μετά το “Universe Survival Saga”, του DRAGON BALL SUPER, και θα βγει στις αίθουσες της Ιαπωνίας στα μέσα Δεκεμβρίου.

Εξίσου αναπάντεχα, προβλήθηκε, κατά τη διάρκεια panel της DC, ένα first look trailer για τη νέα σειρά HARLEY QUINN. Θα είναι αποκλειστική σειρά της συνδρομητικής υπηρεσίας DC Universe και αναμένεται εντός του 2019. Εντύπωση προκαλεί η φωνή της Harley, την οποία δανείζει, με μεγάλη επιτυχία, η γνωστή από το THE BIG BANG THEORY, Kaley Cuoco, η οποία κράζει ανελέητα τους DC fans, την ίδια την DC, ενώ dissάρει μέχρι και τον Deadpool!

Για το τέλος, έχουμε ένα πολυαναμενόμενο trailer. Το Netflix θα βγάλει σειρά reboot του SHE-RA: PRINCESS OF POWER, τρεις δεκαετίες μετά την αρχική σειρά, με τίτλο SHE-RA AND THE PRINCESSES OF POWER. Αντί της Filmation, αυτή τη φορά τα ηνία κρατάει η Dreamworks Animation, ενώ την εποπτεία του project έχει η πολυβραβευμένη δημιουργός Noelle Stevenson (LUMBERJANES). Στο panel αναφέρθηκε, επίσης, ότι στη σειρά θα υπάρχουν και LGBT χαρακτήρες, διότι θέλουν να είναι συμβατή με τον κόσμο γύρω μας. Τέλος, η σειρά θα είναι αυθύπαρκτη, καθώς δεν έχει αναφερθεί τίποτα απολύτως σχετικά με ενδεχόμενη αναβίωση και του HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE.

Ο πρώτος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στην πλατφόρμα του Netflix στις 16 Νοεμβρίου και τη φωνή στην πρωταγωνίστρια δανείζει η Aimee Carrero (ELENA OF VALOR).