Cold Spots #2

Μια αξιοπρεπής horror ιστορία
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Cold Spots #2

WriterCullen BunnArtistMark TorresPublisherImage Comics

Το δεύτερο τεύχος της πεντάτευχης μινι σειράς, μας βάζει για τα καλό στο κλίμα της ιστορίας και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο μεταφυσικός φόβος και τα σκοτεινά μυστήρια μας επιβάλλονται υποδόρια.

Ο Dan συνεχίζει την αναζήτηση της Alyssa και της κόρης της, Grace. Φτάνει στο απόκοσμο νησί όπου κατοικεί η οικογένεια Quarrels, ανακαλύπτοντας ότι ο παράλογος παγετός και, ενδεχομένως, τα φαντάσματα και ο θάνατος, συνδέονται άμεσα με την μικρή Grace. Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν, εντείνοντας την αγωνία για τον αναγνώστη.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον project, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Παρά ταύτα, ακόμη και αν το σχέδιο του Mark Τοrres, ορισμένες φορές, δεν μου κάθεται καλά αισθητικά, οφείλω να ομολογήσω ότι παίρνει άριστα στην αποτύπωση της μεταφυσικής διάστασης του έργου. Το artwork σε τέτοιου είδους comics είναι, ενδεχομένως, κάτι παραπάνω από τη μισή επιτυχία, και εδώ πράγματι το horror στοιχείο τονίζεται κατάλληλα.

Απομένουν άλλα τρία τεύχη, για να αποκαλυφθούν όλα τα μυστήρια και για να δούμε αν η τέχνη του Torres θα συνεχίσει να συνεπαίρνει. Αν ψάχνετε κάποιο θρίλερ μεταφυσικού τρόμου, αυτήν την περίοδο, ίσως το COLD SPOTS να είναι μια καλή επιλογή.