Adventures Of The Super Sons #3

Now, that’s what I’m talking about!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Adventures Of The Super Sons #3

WriterPeter J. TomasiArtistCarlo BarberiPublisherDC Comics

Η ματαίωση του SUPER SONS (που εκείνη τη στιγμή ήταν ο αγαπημένος μου μηνιαίος τίτλος) με είχε εκνευρίσει πολύ, αλλά η γρήγορη επαναφορά του διδύμου, με το ADVENTURES OF THE SUPER SONS, επανέφερε το χαμόγελο στα χείλη μου. Η ανάγνωση των δύο πρώτων τευχών της σειράς με προβλημάτισε κάπως, καθώς τα βρήκα μέτρια σε σχέση με το προηγούμενο volume. Το τρίτο τεύχος, ευτυχώς, ήταν εμφανώς καλύτερο.

Το cliffhanger του προηγούμενου τεύχους ήταν ο διαχωρισμός του Superboy σε Superboy Red και Superboy Blue, απόρροια της έκθεσής του σε κόκκινο Κρυπτονίτη. Στο τεύχος #3, τα τρία, πλέον, υπερ-παιδιά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη συμμορία των εξωγήινων super-villain παιδιών και να ενώσουν τους δύο Superboys (που δεν σταματούν να τσακώνονται μεταξύ τους) σε έναν. Όλα αυτά, την ώρα που το διαστημόπλοιό τους βρίσκεται σε πορεία πρόσκρουσης με τον πλανήτη Cygnus!

Ατελείωτη δράση και απολαυστικοί διάλογοι, στο καλύτερο, μέχρι στιγμής, τεύχος της νέας σειράς!