Detective Comics #990

Περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Detective Comics #990

WriterJames RobinsonArtistStephen SegoviaPublisherDC Comics

Το “Deface The Face” storyline συνεχίζεται στο DETECTIVE COMICS #990, με το τρίτο μέρος του, και όπως συμβαίνει πολλές φορές με τα ενδιάμεσα κεφάλαια μιας ιστορίας, τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι περισσότερα από τις απαντήσεις που δίνονται. Βασικά, στο συγκεκριμένο τεύχος, δεν δίνεται και κάποια ιδιαίτερη απάντηση, έτσι κι αλλιώς.

Ο Batman συνεχίζει να αναζητά το δολοφόνο, όμως στο δρόμο του θα βρει τον Two-Face, ο οποίος μας μπερδεύει αρκετά, καθώς, ενώ από τη μία μάχεται τον Batman, από την άλλη σώζει το GCPD από μια επίθεση οπλοφόρων. Θα έλεγε κανείς ότι η στάση του αυτή είναι… διπρόσωπη (sorry, ήταν αδύνατο να κρατηθώ). Το σίγουρο είναι ότι εμπλέκεται στην όλη υπόθεση.

Το τεύχος απογοητεύει λίγο στον τομέα της πλοκής, όμως προσφέρει πολύ καλό ρυθμό και αρκετή δράση, που εγγυώνται μια άνετη ανάγνωση. Αν προσθέσουμε και το πολύ καλό artwork από τον Segovia, έχουμε ένα τεύχος που μας “κρατάει” μέχρι το επόμενο, στο οποίο, ελπίζουμε πως θα υπάρχουν περισσότερες απαντήσεις.