Teen Titans #23

Ένα μοντέρνο comic για εφήβους και όχι μόνο
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #23

WriterAdam GlassArtistBernard ChangPublisherDC Comics

Φαίνεται ότι το δημιουργικό team του TENN TITANS σωστά επέλεξε να χρησιμοποιήσει καινούργιους χαρακτήρες για τη σύσταση της ομάδας. Εφόσον φαινόταν ότι ο τίτλος δεν θα έφθανε τις δόξες που κατείχε την περίοδο που έγραφε για αυτόν ο Wolfman, ή ακόμη και ο Geoff Johns, η επιλογή να αφήσουν την Raven, την Starfire και τον Beast Boy να πάρουν το δρόμο τους και να χρησιμοποιήσουν, αντί για αυτούς, τον Roundhouse, την Djinn, την Emiko και την Crush, έχει δώσει έναν νέο αέρα φρεσκάδας στην ομάδα. Αν και το comic συνεχίζει να έχει τα προβληματάκια του και η ομάδα δυσκολεύεται να δέσει, οι νέοι χαρακτήρες ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα τους, ενώ και οι Damian και Kid Flash έχουν αρχίσει να αλλάζουν προς το καλύτερο.

Το τεύχος ξεκινά με τον συμπαθέστατο και γλυκούλι Roundhouse, να εξηγεί στον Kid Flash πώς κατάφερε να επιβιώσει ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, και παράλληλα παρουσιάζει μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Jim Gordon. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, η ομάδα των Teen Titans βρίσκεται στο κυνήγι του επίδοξου δολοφόνου και δεν λείπουν οι μεταξύ τους ανταγωνισμοί, αλλά και οι ευχάριστες στιγμές. Το artwork της σειράς έχει εξελιχθεί σε ανέλπιστα καλά επίπεδα και τίποτα δεν θυμίζει τα μέτρια και κακά τεύχη των περασμένων μηνών.

Το ΤEEN TITANS διαβάζεται πλέον αρκετά ευχάριστα και, αν συνεχίσει έτσι, τότε η καινούργια ομάδα έχει μέλλον μπροστά της. Ασφαλώς, δύσκολα μπορεί να συναγωνιστεί καλύτερες εποχές του ίδιου τίτλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα μοντέρνο και ικανοποιητικό comic για έφηβους και μη. Αναμένεται να δούμε, βέβαια, αν θα επισκιαστεί από το επερχόμενο YOUNG JUSTICE.