Νέα Animation Trailers

Δράκοι, κατάσκοποι, υπεράνθρωποι και Γαλάτες!

Αρκετά trailers επερχόμενων animation ταινιών κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες. Πάμε, λοιπόν, να τα απολαύσουμε.

Την αρχή έκανε με νέο trailer το ASTERIX: LE SECRET DE LA POTION MAGIQUE, το οποίο θα βγει στις 5 Δεκεμβρίου στις γαλλικές αίθουσες και την αμέσως επόμενη σε εμάς! Πρόκειται για μία νέα περιπέτεια, μόλις τη δεύτερη μετά το ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΞ, που δε θα βασίζεται σε κάποιο άλμπουμ της σειράς και ο Πανοραμίξ ψάχνει τον διάδοχό του, προκειμένου να του μάθει το ιερό μυστικό του μαγικού φίλτρου.

Λίγο πιο μετά, κυκλοφόρησε το νέο trailer του τρίτου HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD. Ο Hiccup είναι ο νέος αρχηγός του χωριού και έχει δημιουργήσει μία ουτοπία, όπου άνθρωποι και δράκοι συνυπάρχουν αρμονικά, μέχρι την στιγμή που θα κάνει την εμφάνισή της η μεγαλύτερη απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει. Η ταινία αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες εντός του Φεβρουαρίου.

Η Blue Sky Studios έβγαλε επιτέλους το πρώτο trailer της νέας της ταινίας, με τίτλο SPIES IN DISGUISE, που θα κυκλοφορήσει αρχές της ερχόμενης χρονιάς, καθιστώντας την ταινία ως το πρώτο project που θα κυκλοφορήσει το studio, υπό το νέο καθεστώς. Ένας cool υπερκατάσκοπος, ο Lance Sterling, στον οποίο δανείζει τη φωνή ο Will Smith, και ο εσωστρεφής επιστήμονας Walter Beckett, με τη φωνή του Tom Holland, θα πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης!

Μετά το THE DEATH OF SUPERMAN, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η διλογία με το REIGN OF THE SUPERMEN. Θα κυκλοφορήσει ψηφιακά, αλλά και σε DVD εντός του Ιανουαρίου και ολοκληρώνει το re-telling μίας από τις κλασικότερες ιστορίες του Superman.

Τέλος, κυκλοφόρησε νέο trailer του πολυαναμενόμενου SHE-RA AND THE PRINCESSES OF POWER, του Netflix, το οποίο εν τέλει θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα, στις 13 Νοεμβρίου. Σε αυτό, βλέπουμε και τις υπόλοιπες πριγκίπισσες εν δράσει, ενώ ακούγεται το theme της τηλεοπτικής σειράς, “Warriors”, από την Aaliyah Rose.