The Silencer #10

Πανικός στο πάρκο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Silencer #10

WriterDan AbnettArtistPatch ZircherPublisherDC Comics

Πώς έχει η κατάσταση; Η Honor έχει ανταλλάξει σώματα με τον (κάτι σαν) cyborg υπαρχηγό της οργάνωσης Leviathan, ονόματι Quietus. Φυσικά, αυτό ήταν αποτέλεσμα της μαγείας ενός villain και όχι κάτι ηθελημένο. Η ίδια μαγεία δημιούργησε ένα γιγαντιαίο τέρας, το οποίο κάνει λαμπόγυαλο ένα θεματικό πάρκο. Φυσικά, σε αυτό το πάρκο βρίσκονται ο άντρας και ο γιος της Hope. Χαμούλης, έτσι;

Όπως εύκολα καταλαβαίνετε από το setup, το τεύχος δεν προσφέρεται για βαθείς διαλόγους και characterization, αλλά για ασταμάτητη δράση και φρενήρη ρυθμό. Και σε αυτό το κομμάτι τα πάει καλά. Εκεί που απογοητεύει αρκετά είναι στο πώς “λύνει” τα διάφορα θέματα της πλοκής. Δυστυχώς, προτιμώνται εύκολες συμπτώσεις, παρά δημιουργικές λύσεις.

Το καλό είναι ότι ταυτόχρονα με τα όσα συμβαίνουν στη μάχη του πάρκου, παρασκηνιακά προετοιμάζεται το έδαφος για την επερχόμενη σύγκρουση με την Talia, η οποία προμηνύεται πολύ ενδιαφέρουσα!