Comicdom Drink & Draw

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

To Drink & Draw, το δημοφιλες event στο οποίο καλλιτέχνες πίνουν και σκιτσάρουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, επιστρέφει, αυτή τη φορά σε έναν από τους πιο hip χώρους της Αθήνας, τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Αν δεν έχετε βρεθεί μέχρι τώρα σε κάποιο από τα προηγούμενα Drink & Draw του Comicdom, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε την εμπειρία!

Το sketch event που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ και συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο εικονογράφους, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και άφθονου αλκοόλ, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Comicdom, η ομάδα που εδώ και 13 χρόνια διοργανώνει το Comicdom Con Athens, το μεγαλύτερο εγχώριο φεστιβάλ αποκλειστικά αφιερωμένο στα comics!

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, από τις 8 μ.μ., θα βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) οι Δήμητρα Αδαμοπούλου, Αντώνης Βαβαγιάννης, Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Κομιώτης, Ευγενία Κουμάκη, Ηλίας Κυριαζής, Αλέξια Οθωναίου, Θανάσης Πετρόπουλος και Γιάννης Ρουμπούλιας, σκιτσάροντας και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης!

Μη λείψει κανείς!!!

Facebook Event