Arrow S07E04

Level Two
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS07E04 WritersEmilio Ortega Aldrich, Tonya Kong DirectorBen Bray CastStephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Rick Gonzalez, Echo Kellum, Juliana Harkavy, Colton Haynes, Kirk Acevedo NetworkThe CW

Αμφιβάλλω ότι υπήρχε κάποιος το 2012 που πίστευε ότι το ARROW θα φτάσει τις 7 σεζόν. Όμως, κόντρα στα προγνωστικά, η σειρά ανανεώθηκε και φέτος για άλλη μία χρονιά και μάλιστα, η επιστροφή της αποδεικνύεται άκρως δυναμική!

Στο νέο επεισόδιο, η Felicity συνεχίζει την κάθοδο της σε σκοτεινά μονοπάτια, καθώς συνεργάζεται με την Laurel, προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες από την Silencer σχετικά με τον Diaz και τα σχέδια των Longbow Hunters. Παράλληλα, Dinah και Rene προσπαθούν να σταματήσουν μια συμμορία εμπρηστών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον νέο μυστηριώδη Green Arrow. Από την άλλη, ο Oliver, λίγο πριν μεταφερθεί στο δεύτερο επίπεδο των φυλακών, ώστε να εντοπίσει τον Demon, περνάει μια αρκετά ανορθόδοξη ψυχιατρική θεραπεία στα χέρια του Dr. Jarrett Parker. Τέλος, στο μέλλον, Roy και William συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Star City, όπου ανακαλύπτουν ότι τα Glades έχουν μετατραπεί σε ένα αυταρχικό αστυνομοκρατούμενο κράτος.

Αν και λίγο πιο αδύναμο από τα τρία προηγούμενα, το επεισόδιο συνεχίζει σε σωστή κατεύθυνση και καταφέρνει να συντηρήσει το ενδιαφέρον του θεατή. Συγχρόνως, τα flash forwards, αν και συχνά μπορούν να γίνουν ενοχλητικά, εδώ καταφέρνουν να δώσουν μια φρέσκια πνοή στη σειρά. Είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, όμως, φαίνεται ότι η επιλογή της Beth Schwartz ως νέα showrunner, αντικαθιστώντας τους Marc Guggenheim και Wendy Mericle, ήταν μια άκρως επιτυχημένη κίνηση από πλευράς CW.

Αν η σεζόν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο, ίσως τελικά να καταφέρει να ξεπλύνει τις παλιές “αμαρτίες” της σειράς και να ξαναβάλει το ARROW στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.