Batman Box Set Με Comics & Αναμνηστικά!

Αποκλειστικά στο MyBoxes.gr

Οι fans του Σκοτεινού Ιππότη μπορούν πλέον να αποκτήσουν ένα box set που περιλαμβάνει comics και αναμνηστικά σε προνομιακή τιμή. Μάθετε περισσότερα για το Batman Box 3 στο δελτίου Τύπου που ακολουθεί.

“Batman Box 3” από την Digital Content

Τo “Batman Box 3” είναι ένα συλλεκτικό κουτί για τους φίλους του Batman. Περιλαμβάνει 3 graphic novels, 16 συλλεκτικά comic της σειράς «Batman» δεμένα σε 6 τόμους, μια μαύρη αναμνηστική τσάντα Arkham Asylum, καθώς και έναν σκούφο ή καπέλο, με το logo των Wayne Industries.

Στο Batman Box 3 θα βρείτε 3 graphic novels αφιερωμένα στους λάτρεις του Batman. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνονται, το ‘’ BATMAN: ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ’’, το έργο των Paul Dini και Alex Ross που συνδυάζει στοιχεία από τα κόμιξ και από τα εικονογραφημένα βιβλία, για να δημιουργήσει ένα κλασικό έργο του Σκοτεινού Ιππότη, καθώς επίσης τα graphic novels ‘’ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ’’ και ‘’BATMAN: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ’’.

Στα 16 συλλεκτικά comic της σειράς «Batman» δεμένα σε 6 τόμους οι Frank Miller και Jim Lee, δύο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το πώς ο Dick Grayson έγινε ο βοηθός του Σκοτεινού Ιππότη.

Μπορείτε να βρείτε το “Batman Box 3” αποκλειστικά στο MyBoxes.gr με 34,90 € ενώ το συνολικό κόστος των επιμέρους προϊόντων σε τιμές λιανικής ανέρχεται στα 123€.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: https://myboxes.gr/ab2-batman-box-3/

Facebook Page: https://www.facebook.com/myboxes.gr/