Daredevil #610

H ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Daredevil #610

WriterCharles SouleArtistPhil NotoPublisherMarvel Comics

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Matt Murdock έχει ξεκινήσει. Διαβάζοντας ένα storyline που λέγεται “The Death Of Daredevil”, πρέπει να νιώθεις τον κίνδυνο. Την ένταση και το γεγονός πως ο ήρωας θα φτάσει στα όρια του, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Παρότι βρισκόμαστε στο δεύτερο μόλις τεύχος αυτής της σειράς, η ένταση ήδη ανεβαίνει κατακόρυφα.

Το τεύχος ξεκινάει ήσυχα και αρκετά αισθησιακά, με τον Matt να συναντιέται και να συνευρίσκεται με την Elektra. Η επανένωση αυτή των δυο αιωνίων εραστών και συμμάχων έχει μια μελαγχολία, καθώς φαντάζει σαν να είναι η τελευταία τους. Έκτοτε τα πράγματα πηγαίνουν κατά διαόλου. Ένα ξέφρενο κυνηγητό με αυτοκίνητα πραγματικά ανεβάζει την αδρεναλίνη και δημιουργεί έναν φρενήρη ρυθμό, που θυμίζει ταινία δράσης.

Η αφήγηση κρατάει την σφιχτή δομή της και έπειτα από το ανελέητο κυνηγητό, ο Daredevil με την Elektra καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν νέο, θανάσιμο αντίπαλο. Αυτό θα γίνει σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία και εκεί θα δούμε τον Daredevil να φτάνει στα όριά του από την επίθεση του επίδοξου Vigil που στιγμιαία τον κάνει να χάσει την radar δυνατότητα του.

Η μάχη τελειώνει άδοξα και η Elektra φεύγει απογοητευμένη, καθώς ανακοινώνει στον Matt ότι ήταν λάθος που επέστρεψε.