Uncanny X-Men Ranked

Όλα τα runs του ιστορικού τίτλου, από το χειρότερο στο καλύτερο!
5

Uncanny X-Men Vol. 1 #350-365

1997-1999WriterSteven T. SeagleArtistsChris Bachalo, Ed Benes, Joe MadureiraMarvel Comics

Υπάρχουν αντικειμενικά και συναισθηματικά κριτήρια για να αποφασίσεις αν ένα run είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Καμιά φορά, όμως, αυτά τα δύο έρχονται και συμφωνούν. Τέτοια είναι, για μένα, και η περίπτωση του run του Steven T. Seagle.

Το πρώτο UNCANNY X-MEN που αγόρασα “in real time” ήταν το #359, με την Rogue να δεσπόζει στο εξώφυλλο, τον Seagle στο σενάριο και τον κύριο Chris Bachalo στο σχέδιο. Μέσα σε λίγα τεύχη, ο Seagle δημιούργησε ένα σύγχρονο comic, που όμως έπαιρνε πολύ στα σοβαρά το παρελθόν και το συναισθηματικό background των πρωταγωνιστών. Έκλεισε παλιές πληγές, έπανεφερε μια οικογενειακή αίσθηση στα comics των X-Men, δημιούργησε μερικούς αξιοπρόσεχτους χαρακτήρες, τους οποίους η Marvel θα έπρεπε να έχει εκμεταλλευτεί περαιτέρω, και άνοιξε το δρόμο για την εισβολή των μεταλλαγμένων στα 00s.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να μιλάμε πιο συχνά για τα UNCANNY X-MEN του Steven T. Seagle, τα οποία, μέχρι σήμερα, είναι αρκετά υποτιμημένα και συχνά παραβλέπονται από τους αναγνώστες. Και αυτό είναι μεγάλο λάθος, καθώς είναι πραγματικά πάρα πολύ καλά! Αν τους ρίξετε μια ματιά, πιστεύω θα συμφωνήσετε!

#17 #16 #15 #14 #13 #12 #11 #10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1