Uncanny X-Men Ranked

Όλα τα runs του ιστορικού τίτλου, από το χειρότερο στο καλύτερο!
15

Uncanny X-Men Vol. 3 #1-35

2013-2015WriterBrian Michael BendisArtistsChris Bachalo, Kris Anka, Frazer Irving, Valerio SchitiMarvel Comics

Όταν μιλάμε για τον Brian Michael Bendis, θα μου επιτρέψετε να είμαι κάπως προκατειλημμένος. Παρά τις καλές του προθέσεις και παρ’ όλο που, συνολικά, το UNCANNY X-MEN του ήταν καλύτερο από άλλους αντίστοιχους τίτλους που έγραφε εκείνη την περίοδο (π.χ. το ALL-NEW X-MEN), το γεγονός ότι ο Bendis κατέστρεψε τους X-Men παραμένει. Το απαράδεκτο characterization και οι ατυχείς σεναριακές επιλογές, εκνεύρισαν αρκετούς αναγνώστες και, εν τέλει, τους απομάκρυναν.

Στα θετικά στοιχεία, η εισαγωγή νέων μεταλλαγμένων, εκ των οποίων αρκετοί είχαν κάποιο ενδιαφέρον και, πιθανόν, στα χέρια κάποιου άλλου συγγραφέα στο μέλλον, να “ανθίσουν” και να αποδείξουν ότι αξίζουν την προσοχή μας.

Το ομολογώ, πάντως, ποτέ δεν συμπάθησα ιδιαίτερα τον Brian Michael Bendis. Όταν, όμως, έπιασε στα χέρια του το αγαπημένο μου superhero comic, πραγματικά με έφερε στα όριά μου, καθώς σταδιακά κατάφερε να με διώξει ως αναγνώστη, πετυχαίνοντας αυτό που κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε (και όχι επειδή δεν προσπάθησαν).

#17 #16 #15 #14 #13 #12 #11 #10 #9 #8 #7 #6 #5 #4 #3 #2 #1