Top 100 Overrated Comics

100-91: Three’s Overrated
95

East Of West

2013-WriterJonathan HickmanArtistNick DragottaImage Comics

Ξέρω ότι για αρκετούς η φράση “ένα comic του Jonathan Hickman”, θα έφτανε για να δικαιολογήσει την παρουσία του στη λίστα με τα πιο υπερεκτιμημένα comics όλων των εποχών.

Ελάτε, μη ντρέπεστε. Σε όλους μας έχει συμβεί. Όλοι μας έχουμε περάσει, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, μια Jonathan Hickman φάση. Αλλά, μετά από λίγο, καταλαβαίνεις ότι το έργο του είναι, πώς να το πω, κάπως… υπερεκτιμημένο!

Το EAST OF WEST έχει πάρει πολλά καλά reviews (ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε) και έχει πολλά χαρακτηριστικά που ιντριγκάρουν. Ενδιαφέρον concept; Check! Δυστοπικό sci-fi μέλλον; Check! Ωραίο artwork; Check! Όταν αρχίζει και ξετυλίγεται η ιστορία, όμως, ξεκινούν και τα προβλήματα. Plotlines που δημιουργούν σύγχυση, αναπάντητα ερωτήματα, χαρακτήρες που μιλούν για πράγματα για τα οποία δεν έχεις ιδέα, και άλλα πολλά. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε ένα comic που έχει μαζεμένα όλα τα αρνητικά του Grant Morrison…

Όσα θετικά και αν έχει το EAST OF WEST, δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν τη φήμη που έχει αποκτήσει, οπότε δικαίως κατέχει μια θέση στη λίστα μας, έστω και στα χαμηλά πατώματα.

#100 #99 #98 #97 #96 #95 #94 #93 #92 #91