Top 100 Overrated Comics

60-51: Overrated By The Bell
54

Dark Tower

2007WritersPeter David, Stephen KingArtistJae LeeMarvel Comics

Μη την πατήσεις σαν κι εμένα, που θαμπώθηκα από τα υπέροχα εξώφυλλα του Jae Lee. Δεν αξίζει τόσο όσο νομίζεις. Αλλά το art του Jae Lee είναι το κάτι άλλο, να τα λέμε αυτά.

Γιατί, όμως, δεν αξίζει και τόσο αυτή η προσαρμογή των βιβλίων του Stephen King; Γιατί και τα βιβλία δεν αξίζουν όσο νομίζεις. Και γιατί, δηλαδή, δεν αξίζουν ούτε τα βιβλία ούτε το comic; Γιατί ακόμη και αν τα έχεις διαβάσει ευλαβικότατα, ακόμη και αν ορκίζεσαι ότι είναι απίθανα, όσο είσαι βουτηγμένος μέσα τους, μόλις περάσει αυτός ο μήνας του μέλιτος, παύει και η μαγεία. Μόλις περάσει λίγο ο καιρός, ακόμη και αν σου βάλουν το πιστόλι στον κρόταφο, δεν θυμάσαι τί γίνεται. Έχεις κάτι εκλάμψεις για μία δολοφονική cyborg αρκούδα και μία ψυχοπαθή Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά όλα τα άλλα είναι μια θολούρα.

Έχει τύχει να πάτε για καφέ, ποτό, φαγητό με μια φίλη που δεν μπορεί να αποφασίσει τί θα πάρει; Ε, φανταστείτε το αυτό, με πιστόλια, τεράστιους μαύρους πύργους και έναν πολύ αναποφάσιστο συγγραφέα. Τί να σου κάνει και ο Jae Lee;

#60 #59 #58 #57 #56 #55 #54 #53 #52 #51