Έφτασε Το Περιοδικό Νέος Μικρός Καουμπόυ

Διατίθεται ήδη σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία

Οι Εκδόσεις Άγρια Δύση μας ενημερώνουν για την επιστροφή του Μικρού Καουμπόυ, μέσω του νέου περιοδικού ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥ, το οποίο κυκλοφορεί με αδημοσίευτες ιστορίες. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου.

Περιοδικό ΝΕΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥ

Το περιοδικό που μεγάλωσε δυο γενιές Ελλήνων, επιστρέφει για να μας ταξιδέψει στα νοσταλγικά χρόνια της αθωότητας. Μετά από τριάντα χρόνια επανακυκλοφορεί με νέες αδημοσίευτες ιστορίες το θρυλικό περιοδικό ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥΜΠΟΥ.

Με ωριμότερη γραφή, αφού πια απευθύνεται σε ενήλικες που ποτέ δεν αισθάνθηκαν ότι μεγάλωσαν, πλουσιότερη ύλη (100 σελίδων) και εύχρηστο σχήμα (14 χ 21 εκ.), ξαναδίνει πνοή και υπόσταση στον νεαρό ρέιντζερ Τζιμ Άνταμς και τους αχώριστους φίλους του, το κωμικό μεξικανόπουλο Πεπίτο Γκονζάλες, την ατρόμητη αμαζόνα Ντιάνα Μόρισον και τον μικρό ινδιάνο Τσιπιρίπο.

Στο πρώτο τεύχος που ήδη διατίθεται σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία των μεγάλων πόλεων αλλά και μέσω της δημόσιας διαδικτυακής ομάδας του ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΥ στο Facebook από τις εκδόσεις «ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ», οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν τους μεγάλους κακούς της μακρόχρονης εκδοτικής ιστορίας του περιοδικού, τον Ελ Καπιτάν και τον Ομάρ Ατατούρκ, που, επιχειρώντας να ξεκινήσουν έναν νέο εμφύλιο πόλεμο στο Τέξας, επιδιώκουν την κατάκτηση της εξουσίας στην Αμερική και τον αφανισμό της
θρυλικής τετράδας.

Θα τα καταφέρουν;

Η απάντηση στο πρώτο τεύχος του ΝΕΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥΜΠΟΥ με τίτλο: «Πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι νεκρός και θαμμένος στην Κόκκινη Έρημο».